2015-ben is eljött a Mikulás a Nemak-apróságokhoz

 Kategória: Rendezvény

December 5-én délelőttől kora délutánig várta a Mikulás a Nemak minden munkatársát és természetesen gyermekeiket. Ezúttal Willy Wonka is csatlakozott hozzá, aki a legkülönfélébb Csokigyáros programok – pl.: csoki bon-bon készítés, csokis akadálypálya – levezénylésével tette még emlékezetesebbé ezt a napot.

Az ETO Park Élményközpontjában válogatott finomságok (meleg kakaó, vaníliás tej, kávé, üdítők,  szendvicsek, sütemények, pogácsa és gyümölcs) várta a vendékeket.

A programok között minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót: volt itt csokifaló verseny – gyerekek és szülők párban -, mazsorett bemutató, mikulásváró műsor, Kókuszdiós csoki-törzstánc, lufi durrogtatás, kézműves foglalkozások, ugrálóvár, pónicikli, hajfonás és arcfestés, de természetesen a nap fénypontja a Mikulás érkezése és az ajándékosztás volt.

A nap végére kellően lefáradt apróságok (és nem kevésbé fáradt szüleik) Nemak-os ajándék táskával és különleges csoki adventi naptárral térhettek haza és dolgozhatták fel a nap során szerzett élményeket.

Nagy Dániel, HR és kommunikációs referens