Adventi korcsolyázás Győrben

 Kategória: CSR

A Dunakapu téren létesített ideiglenes jégpálya új színt hozott a győri adventbe.

Győr város önkormányzata, a Győri ETO Hockey Club és a Nemak Győr Kft. összefogásának eredményeként új lehetőséggel gazdagodott a hagyományosan amúgy sem szegényes adventi programkavalkád: legmeghittebb ünnepünk első hétvégéjén a 2015. nyarán átadott és megszépült Dunakapu téren nyitott meg a fényfüzérekből megformált rénszarvassal, karácsonyfával és óriás hóemberrel szegélyezett korcsolyapálya.

Kicsik és nagyok, fiúk és lányok, fiatalok és – kissebb számban ugyan, de – idősek húztak korcsolyát és élvezték önfeledten a csúszkálást, hétvégenként pedig a palánkok mögött nézőként figyelhették a a rendkívül látványos zenés-táncos jégrevüt.

A jégpálya kihasználtságára nem lehetett panasz, a rutinos korcsolyázók hamar birtokba vették a jeget, de a kezdő korisoknak is volt segítségük: különleges, Mexikóban őshonos Nemak-pingvinek segítettek nekik a talpon maradásban.

Büszkén állíthatjuk, hogy az  idei évben a legnépszerűbb adventi attrakció minden bizonnyal a Dunakapu téri korcsolyapálya volt a kisalföldi megyeszékhelyen.

Nagy Dániel, HR és kommunikációs referens