Mindenkinek járt az érem a Nemak Kupa 2016-os díjátadóján

 Kategória: Nemak Kupa

Véget ért a 2015/2016-os szezon Győr elsőszámú iskolai futsalbajnokságában, a Nemak Kupában. A kupák és érmek átadása közben egy világbajnok is fellépett.

Minden eddiginél több, 15 iskola vett részt a Nemak Kupa küzdelmeiben, ahol 5 korcsoportban, 34 csapat egy híján 180 mérkőzést játszott, egészen magas színvonalon. A sorozatra jellemző, hogy a legkisebbeket kivéve mindenhol az utolsó forduló döntött a bajnoki cím sorsáról és az is, hogy mind az öt korosztályt különböző iskola csapata nyerte.

Az április 12-én, kedden rendezett díjátadón így a Kölcsey, az Audi, a Gyárvárosi, a Fekete és a Krúdy Iskola diákjainak nyakába akaszthattak aranyérmet a Nemak Győr Kft. és a Lukács Iskola képviselői. Nem csak az első helyezettek térhettek azonban haza boldogan. A Matina Károly és Rákóczi Tibor beszédei által megnyitott rendezvényen valamennyi általános iskolás csapat érmekkel és kupával gazdagodott, akárcsak a középiskolások másik két dobogós helyezettje, a Révai és a Lukács.

A Nemak Kupa elnöke és a Lukács Iskola igazgatója mellett egy igazi sztárvendég is kérte a gyerekek figyelmét: a többszörös világ- és Európa-bajnok ugróköteles, Bánhegyi Adrienn. Az előadást már az elejétől kezdve érdeklődve figyelték a játékosok, de a Lukács-Nemak Sportcentrum akkor robbant fel igazán, amikor az ugrókötelezés közben egy labdával dekázni kezdett a sztárfellépő. A remek hangulatú díjátadót követően minden résztvevő ígérte, a következő tanévben is neveznek a sorozatba.

A díjátadón készült összes kép megtekinthető/letölthető a Nemak Kupa aloldalon (http://nemakkupa.ontsdformaba.hu/galeria/2016-os-kepgaleria/).

A Nemak Kupa 2016/2017-es idénye várhatóan 2016. szeptember 27-én, kedden veszi kezdetét.

 Pozsonyi Márk, Nemak Kupa koordinátor

footer-nemak-logo

Öntsd formába a jövőd!