Díjmentes CNC gépkezelő képzés a Jedlikben

 Kategória: Egyéb

A NEMAK Győr Kft. és a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola közös CNC gépkezelő képzést hirdet 2016. szeptemberi kezdéssel.

A képzésre olyan érettségivel (gimnáziumi, vagy szakközépiskolai), vagy gépészeti szakirányú szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező fiatalokat várunk, akik szeretnék elsajátítani a CNC gépkezelés, programozás, karbantartás ismereteit és hosszútávon szeretnének ebben a szakmában dolgozni.

 

Képzés időtartama: 2016. szeptember – 2017. május

 

A képzés költségeit teljes egészében a Nemak Győr Kft. állja, a résztvevőkkel tanulmányi szerződést kötünk. Az elméleti oktatás az iskolában, a gyakorlati a vállalatnál kerül lebonyolításra heti váltásban. A képzés idejére határozott idejű, részmunkaidős munkaszerződést kínálunk, mely a sikeres vizsgát követően a teljesítményértékelés függvényében határozatlan időtartamra és teljes munkaidőre módosul. A programban résztvevők a vizsga után még legalább a képzés időtartamával megegyező ideig kötelesek a munkaviszonyukat fenntartani a vállalattal. A résztvevők a képzés kezdetétől jogosultak a Nemak Győr Kft. kompenzációs szabályzatában meghatározott juttatásokra (pl. cafetéria) is.

 

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 15.

 

Jelentkezés és részletek:

a Nemak Győr Kft. HR osztályán (Kiss Adrienn, adrienn.kiss@nemak.com)