Nemak-Mobilis őszi pályaorientációs road-show

 Kategória: Egyéb

Immár 3. éve látogatjuk meg a Nemak Kupa iskoláit – idén is Mobilis-attrakciókkal készültünk.Vállalatunk CSR politikájának középpontjában a győri és Győr-környéki gyerekek, fiatalok testi-lelki fejlődésének elősegítése áll. Ezzel a céllal alapítottuk és működtetjük a Nemak Kupának nevezett iskolai futsal bajnokságot, melynek résztvevői intézményeit keressük fel idén ősszel is. A látogatások célja, hogy perspektívát mutassunk és segítsünk a 7-8. osztályos tanulóknak a pályaválasztásban olyan, a fémiparhoz köthető szakmák bemutatásával, melyek választása esetén nem csak a szakma megszerzését követően nem lesz az ifjú szakinak gondja az elhelyezkedéssel, de a duális képzésben már a gyakornoki évek alatt is jelentős mértékű, havi rendszerességű anyagi támogatásban részesül.

Az előadásokat idén is a Mobilis szakmaspecifikus kísérletei, bemutatói teszik igazán látványossá és emlékezetessé, ahogy azt az alábbi, a különböző iskolákban készült képek is bizonyítják.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Idén először nyereményjátékot hirdetünk az előadásokon részt vevő iskolák között, melynek fődíja: ingyenes karácsonyi korcsolyázás a győri Műjégpályán! Az alábbi linkeken elérhető fényképek között keresd meg a tetszésedet leginkább elnyerőt és oszd meg a közösségi médiában, pl. Facebook oldaladon és nyerj az egész osztálynak maradandó élményt! Sorsolás a road-show végén!

Nagy Dániel