Nemak Kupa díjátadó rekord létszámmal

 Kategória: Édes Napok

Újabb szezon ért véget a Nemak Kupa iskolai futsalbajnokságban, amelynek eredményhirdetésén 40 kupa és több mint 500 érem került kiosztásra.

A versenysorozatra jellemző módon ismét minden korosztályban más végső győztes avattunk – az I-IV. korcsoportban sorrendben a Szabadhegyi, a Kölcsey, a győrzámolyi Petőfi és a Gyárvárosi Iskola csapatai diadalmaskodtak –, de a hagyományoknak megfelelően minden csapat kupával, valamint minden játékos éremmel gazdagodott.

A díjátadó ünnepséget Szentpéteri Marianna, Lukács DSE elnök és Matina Károly, a Nemak Kupa elnökének beszédei nyitották, majd a Freestyle Foci Team labdazsonglőr bemutatójával folytatódott a rendezvény, amelyen az 550 résztvevő diáknak mintegy fele tudott megjelenni, ezzel is rekordlétszámot felállítva.

A kupák, érmek és különdíjak átadását követően a győri és Győr környéki iskolák képviselői mellett a Dunaszerdahelyről csatlakozó Szabó Gyula Alapiskola felkészítő tanára is ugyanúgy búcsúzott a szervezőktől: a következő tanévben is jövünk!

A Nemak Kupa 2017/2018-as idénye várhatóan 2017. szeptember 26-án, kedden veszi kezdetét.

Pozsonyi Márk

 100086006151139121