Nemak Családi Nap 2017

 Kategória: Rendezvény

Immár 3. éve ad otthont a győrújbaráti gyermektábor a Nemak Győr Kft. családi napjának, melyre a tavalyinál közel 500-zal (!) többen látogattak ki. A nyári kánikula utáni kissé hűvösebb, felhős idő szerencsére senkit nem tántorított el attól, hogy családjával együtt egyen-igyon, szórakozzon egy egész napon át. A teljes ellátás mellett volt program kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak, családosaknak és egyedülállóknak egyaránt. Lássuk, hogy vélekednek munkatársaink az idei eseményről:

 

„Családostul érkeztem a rendezvényre a kora délutáni órákban. Jó volt egy laza délutánon végre kötetlen beszélgetést folytatni a kollégákkal, ismerősökkel és persze a két kislányom, az 5 és 7 éves Bogi és Luca is nagyon élvezte a gyerekprogramokat. Este nem is volt gond az altatással, hiszen az arcfestésen át az ugrálóváron keresztül a pónicikliig szinte mindent kipróbáltak. Az ajándékoknak is nagyon örültünk, bár az uzsonnás dobozt nem biztos, hogy rendeltetésszerűen fogjuk használni, ugyanis a lányok mindent gyűjtenek, leginkább a színes kavicsokat!” – osztja meg velünk élményeit Lévai Tamás, a karbantartás vezetője.

Papp Róbertné (Eszter), a homoklabor oszlopos tagja másodszor vesz részt a Győrújbaráton rendezett családi napon. „A kifejezetten a rendezvény megközelítésére indított külön buszt vettük igénybe, ami telitalálatnak bizonyult, hiszen hazafelé láttuk, hány autó állt a tábor parkolójában és az oda vezető út két oldalán. Nagyon tetszettek a programok, Gáspár Laci volt a legjobb! A család is remekül szórakozott: a férjem a fiammal focizott, a lányom pedig az eurojumpingot élvezte a leginkább. Az ellátásra sem lehet panasz, enni-inni is kaptunk bőven, teljes volt a nap. Biztos résztvevők leszünk a jövő évi rendezvényen is!”

Szeder Zoltán, a szerszámüzem munkatársa első alkalommal hozta el családját a győrújbaráti Nemak-os családi napra. „A 9 és 15 éves gyermekeimmel, valamint a feleségemmel dél körül érkeztünk, amire a parkoló sajnos már tele volt, így egy hosszabb séta után tudtunk csatlakozni a már ott szórakozó kollégákhoz. Kiváló programok voltak, a feleségemmel nagyon élveztük őket és a kisebbik gyereket is lekötötték a játékok, főleg az ugrálóvár és az eurojumping. A nagyobbik korábban karatézott, így neki a likócsi Ashihara klub bemutatója tetszett leginkább, a fellépők között több ismerőst is talált. Összességében nagyon elégedett vagyok, tartalmas nap volt, jövőre is jövünk – de akkor már a közvetlen buszjáratot vesszük majd igénybe! :) Örülnék, ha legközelebb főzőversennyel is bővülne a program, amire szívesen beneveznék!”

A családi események sora szokás szerint az év végén folytatódik, amikor a Nemak Mikulása várja a dolgozók gyermekeit.

028 187 193 199 205 208 025 068 073 076 078 079 082 083  103 113 123 127 147 154 157