Édes Napok 2018

 Kategória: Édes Napok

Hagyományainkhoz híven május utolsó hétvégéjén a Nemak újra elhozza Győrbe az Édes Napok rendezvényt. Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja, melyen a magyar kézműves kiállítóktól megvásárolhatjuk saját termékeiket és eltanulhatjuk gasztro bemutatóikon a szakma fortélyait.

 Dátum: 2018.05.25-27.

Helyszín: Győr, Dunakapu tér

 Kedvcsinálónak a tavalyi videó.

 A programok folyamatosan frissülő listáját az esemény FB oldalán tudjátok nyomon követni. Idén is garantáltak a kitűnő édességek, a remek koncertek és a hangulatos helyszín, valamint a tavalyi nagy sikerre való tekintettel Magyarország legjobb street food ételeit is megkóstolhatjátok. Idén egy újdonsággal is készülünk: sport programok és bemutatók lesznek a hétvége során, amelyekbe Ti is becsatlakozhattok, hogy a téren elfogyasztott finomságok hatását ellensúlyozni tudjátok.

 Vállalatunk társadalmi felelősségvállalási programja keretén belül immár hatodik éve támogatjuk a rendezvényt, melynek a jó cél támogatásán kívül fontos célkitűzése, hogy további színt vigyen a város közösségi rendezvényeinek sorába, és különleges atmoszférájával minőségi és kifejezetten a családokat megcélzó szórakozási lehetőséget biztosítson az itt élő polgároknak. A vállalat számára kiemelten fontos, hogy még jobban megismerhessék a város polgárai a Nemak-ot, hogy személyesen is találkozhassanak velünk. Ezért próbáljuk megmutatni a rendezvényen, hogy mennyi mindent teszünk a városért, ezért vannak ott kollégáink is, és ezért mutatjuk be azokat az egyesületeket, szervezeteket, akiket támogatunk, többek között a Nyúli Sporttwirling és Mazsorett Egyesületet, a győri ETO Hockey Club-ot, a Likócsi Ashihara Karate KSE-t és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot.

 

Idén is ajándékokkal kedveskedünk a rendezvényre kilátogató kollégáknak, melyek a rendezvény helyszínén, bón ellenében vehetők át.

A bónok május 22-24. között területenként kerülnek kiosztásra. Ezen a három napon a szellemi területek vezetői a Titkárságon Horváth Esztert, a fizikaiak részéről a műszakvezetők a G2CA 3.emeletén Csizmadia Tamást kereshetik 9:00-15:00 között.

 A bónok beváltásáról röviden:

·         Csak az Édes Napok rendezvényen válthatók be a Dunakapu téren, utólag erre nem lesz lehetőség.

·         A háromnapos rendezvény időbeosztása lehetővé teszi, hogy műszakrendtől függetlenül mindenki megtalálja a lehetőséget, hogy kilátogasson a rendezvényre és átvegye az ajándékát.

·         Felhívjük a figyelmet, hogy egy kolléga a saját bónja mellett legfeljebb további 4 kollégáét válthatja be a rendezvényen.

 

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekkel Virágh Dóra kolléganőnket kereshetitek a dora.viragh@nemak.com email címen vagy a +36 20 397 82 10-es telefonszámon.

 A vállalat ügyvezetése szeretettel vár minden kedves kollégát és családtagjaikat a rendezvényen!

Nemak-8515 IMG_1314 IMG_1948 IMG_1892 IMG_1998m01 IMG_1161 IMG_1322m01 Nemak-8122