Egy hét a HSE jegyében – 2018

 Kategória: Rendezvény

Sikeres programzárásról számolhatunk be a Nemak történetében második alkalommal lebonyolított Global HSE Week (Egy hét a HSE jegyében) elnevezésű kezdeményezését illetően: két nap alatt több mint 100 szellemi és fizikai munkatársunk élt az ingyenes egészségügyi szűrések és szemvizsgálat lehetőségével. Az ÁNTSZ munkatársai idén is mértek tüdőkapacitást, vérnyomást, testzsír százalékot, koleszterin és vércukor szintet, végeztek prosztatarák szűrést (ujjbegyből vett vérből) és adtak hasznos életvezetési, egészségügyi tanácsokat. Az egészséges életmód támogatásában a Nemak Büfé is kivette a részét: teszt jelleggel egy héten át az ÁNTSZ ajánlásait figyelembe véve állított össze extra, egészséges menüt (kedvezményes áron), ami szintén komoly sikert aratott dolgozóink körében.

kepatmeretezes_hu_Szrs2msolata (002) kepatmeretezes_hu_Szrsmsolata (002) kepatmeretezes_hu_Egszsgesebd (002)

A dolgozók egészségének megőrzése mellett, vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a még biztonságosabb munkakörnyezet kialakítására is. Hétfőtől csütörtökig a szellemi és fizikai munkatársainknak szervezett ismétlő tűzvédelmi és emelőgépkezelő oktatások is a balesetmentes munkavégzést biztosítandó kerültek lebonyolításra.

kepatmeretezes_hu_Tzvdelem2 kepatmeretezes_hu_Emelgp kepatmeretezes_hu_Tzvdelem

Környezetünk aktív védelméért fákat ültettünk program 3. napján: társadalmi felelősségvállalásunk céljainak is megfelelően (a győri és Győr-környéki fiatalok testi-lelki fejlődésének elősegítése) a Nemak Győr Kft. 10 db gömbkőrisfát adományozott a Győrszentiváni Váci úti Óvodának. A fásítás igazi csapatmunka volt: a Nemak képviselői az ovisokkal közösen ültették el a néhány év múlva hűsítő árnyat adó növényeket.

kepatmeretezes_hu_Molinvalmsolata

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a 2. HSE WEEK lebonyolításához! Folytatás jövőre!