XIII. Jubileumi rendezvény

 Kategória: Rendezvény

Volt, aki a szabadnapján, volt, aki a gép mellől, megint mások megbeszélésről elszabadulva érkeztek 2018 utolsó jubileumi rendezvényére. Mindannyiukban közös, hogy legalább 5 éve erősítik a győri alumíniumöntöde munkavállalói közösségét, továbbá elfogadták azt a gesztust, hogy a vállalat ügyvezetése egy meleg kézfogás kíséretében személyesen mond köszönetet nekik hűségükért és a cég sikeressége érdekében eddig elvégzett, áldozatos munkájukért.

Mersich Gábor köszöntötte elsőként az illusztris csapatot. Ünnepi beszédében kiemelte, hogy a cégalapítás óta eltelt több mint 20 év folyamatos növekedése és a temérdek, iparágra jellemző kihívás ellenére is stabil működésünk a törzsgárda tagjainak köszönhető. Időutazásra invitálta ezek után a vendégeket, felidézve azokat az időket, amikor a most 5, 10, 15, 20 éves évfordulójukat ünneplők beléptek a VAW-hoz, Hydro-hoz, Nemak-hoz – ki, melyik korban érkezett, ugye. „1998-at az Opel FAM0 mára szinte legendássá vált terméke fémjelezte, 2003-ban a G1 gyártócsarnok már maximális fordulatszámon termelt és a BMW, mint vevő megjelenésével elindult a G2 is, ahol megjelent a Rotacast öntési technológia. 2008 jól indult, aztán hirtelen nagyon fordult a világ! A cég válságállóságát jól mutatja, hogy milyen gyorsan sikerült túllendülnünk a nehéz hónapokon. 2013-ról a „rohanás” szó jut eszembe, mint legtalálóbb kifejezés arra az időszakra: rengeteg megrendelés, folyamatos növekedés, beruházások és építkezés. Ti mindezt végigéltétek velünk. Köszönjük! Számítunk rátok a jövőben is!” – zárta szavait a gazdasági igazgató.

„VAW, Hydro, Nemak. Nem számít, hogy hívják a vállalatot, én a győri alumíniumöntödéhez, az öntöde munkatársaihoz jövök be minden nap! Szeretek itt dolgozni, köztetek! – vette át a szót David Toth, ügyvezető igazgató – Remélem, ti is hasonlóan éreztek és biztos vagyok abban, hogy az itt dolgozó munkavállalói közösség, az összetartó társaság is szerepet játszik abban, hogy ilyen hosszú ideje kitartatok mellettünk! A világ és benne az autóipar felfoghatatlan sebességgel változik: új igények, új termékek, új technológiák jönnek. A Nemak és győri leányvállalata folyamatosan keresi a válaszokat, de biztos vagyok benne, hogy rátok támaszkodva sikeresen fogunk megbirkózni bármilyen kihívással!”

A köszöntők után a vállalat vezetősége minden jelenlévőnek egyenként gratulált és nyújtotta át részükre a jubileumi évek számának megfelelő emléktárgyat, majd szokás szerint ínycsiklandó szendvicsebéd elfogyasztásával és közben kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

IMG_0708IMG_5119IMG_5109IMG_5106IMG_5101IMG_5114IMG_5118IMG_5087IMG_5091 IMG_0699 IMG_0693

GRATULÁLUNK ÉS TOVÁBBI SIKERES ÉVEKET KÍVÁNUNK VÁLLALATUNKNÁL MINDEN ÜNNEPELTNEK!

Nagy Dániel