Fergeteges Mikulás-buli

 Kategória: Rendezvény

Szenzációs buliba csöppent, aki december 1-én ebéd után látogatott ki a vállalat hagyományos, év végi Mikulás rendezvényére: a vízi mesevilágot idéző tematikában a hableány, sellő, valamint mókás polip és cápa figurák mellett központi szerepet játszó Poseidon király hihetetlen energiával mozgatta, táncoltatta, ugráltatta, vonatoztatta a fáradhatatlannak tűnő gyermeksereget. Színező, kifestő, lufi, matrica, világító pálcika – csak néhány azok közül az ajándékok közül, amelyek a tengerek urának kegyelméből az aprónép közé szórattak.

 

 

 

A fináléról ugorjunk vissza a nap kezdetére és essen pár szó a rendezvény előkészítőiről is. Ők ugyanis még sötétben kezdték meg a helyszín berendezését, a színpad felállítását, hangosítás beállítását, a díszletként is szolgáló molinók felrögzítését, az elmaradhatatlan légvárak felfújását, gyermekjátékok elhelyezését, sörpadok kipakolását, az ételek-italok tálalását, hogy a helyszínre legelsőként érkező vendégeknek is tátva maradjon szeme-szája. Az esemény főszervezői pedig már hetekkel, sőt hónapokkal a rendezvény előtt lázasan igyekeztek a megelőző évekhez hasonlóan sikeres lebonyolításhoz szükséges minden feltételről – helyszín és ellátás biztosítása, a program összeállítása, vendég regisztráció lebonyolítása, ajándékok beszerzése, stb., stb.  –  gondoskodni.

 

 

A mikulás buli új helyszínének bejáratánál bájos angyalkák fogadták a fotózkodásra nyitott családokat, pár lépésre tőlük játékok tömkelege, a másik irányba fordulva pedig válogatott finomságok – kakaó, vaníliás tej, szendvicsek, óriás muffin, barackos-túrós rétes – várták a kicsiket és hozzátartozóikat. A színpadi programokat manók, vörösszarvú, vasvillás ördögök és hófehérbe öltözött szárnyas angyalok színesítették, a hangulat fokozásáról pedig konfetti vulkán és görögtűz gondoskodott. Természetesen idén sem maradhatott el a nagy kedvenc arcfestés, gyöngyfűzés és kézműves foglalkozás.

 

 

 

A Mikulás délre időzített megjelenésére megérkezett a közel 1500 vendég nagyja. A kicsik közül a legbátrabbak verset mondtak, énekeltek, puszit adtak a télapónak, aki segítőin keresztül osztotta ki a jó gyerekeknek járó, édességgel gazdagon megtöltött ajándékcsomagokat.  Volt is energia a délutáni, véget érni nem akaró mókázáshoz!

 

   

 

A Nemak Győr Kft. vezetősége Boldog Karácsonyt és kellemes pihenést kíván minden munkatársunknak az előttünk álló ünnepekre!

Nagy Dániel