Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Édes Napok 2019

2019-05-24 - 2019-05-26

Hagyományainkhoz híven május utolsó hétvégéjén a Nemak újra elhozza Győrbe az Édes Napok rendezvényt. Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja, melyen a magyar kézműves kiállítóktól megvásárolhatjuk saját termékeiket és eltanulhatjuk gasztro bemutatóikon a szakma fortélyait.

 

Dátum: 2019.05.24-26.

Helyszín: Győr, Dunakapu tér

 

Kedvcsináló videóért kattints ide!

 

A programok folyamatosan frissülő listáját az esemény FB oldalán lehet nyomon követni. Idén is garantáltak a kitűnő édességek, a remek koncertek, a hangulatos helyszín és Magyarország legjobb street food ételei. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel sport programjainkat tovább bővítjük: bemutatók és edzések is lesznek, amelyekbe mi is becsatlakozhatunk, hogy a téren elfogyasztott finomságok hatását ellensúlyozni tudjuk.

 

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalási programja keretén belül immár hetedik éve támogatjuk a rendezvényt, melynek a jó cél támogatásán kívül fontos célkitűzése, hogy további színt vigyen a város közösségi rendezvényeinek sorába, és különleges atmoszférájával minőségi és kifejezetten a családokat megcélzó szórakozási lehetőséget biztosítson az itt élő polgároknak. A vállalat számára kiemelten fontos, hogy még jobban megismerhessék a város polgárai a Nemak-ot, hogy személyesen is találkozhassanak velünk. Ezért próbáljuk megmutatni a rendezvényen, hogy mennyi mindent teszünk a városért, ezért vannak ott kollégáink is, és ezért mutatjuk be azokat az egyesületeket, szervezeteket, akiket támogatunk, többek között a győri ETO Hockey Club-ot, a Likócsi Ashihara Karate KSE-t és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot.

 

Idén is ajándékokkal kedveskedünk a rendezvényre kilátogató kollégáknak, melyek a rendezvény helyszínén, bón ellenében vehetők át.

A bónok május 15-17. között területenként kerülnek kiosztásra. Ezen a három napon a szellemi területek vezetői a Titkárságon Horváth Esztert, a fizikaiak részéről a műszakvezetők a G2CA 3.emeletén Csizmadia Tamást kereshetik 9:00-15:00 között.

 

A bónok beváltásáról röviden:

  • Csak az Édes Napok rendezvényen válthatók be a Dunakapu téren, utólag erre nem lesz lehetőség.
  • A háromnapos rendezvény időbeosztása lehetővé teszi, hogy műszakrendtől függetlenül mindenki megtalálja a lehetőséget, hogy kilátogasson a rendezvényre és átvegye az ajándékát.
  • Felhívjük a figyelmet, hogy egy kolléga a saját bónja mellett legfeljebb további 4 kollégáét válthatja be a rendezvényen.

 

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekkel Virágh Dóra kolléganőnket lehet keresni.

 

A vállalat ügyvezetése szeretettel vár minden kedves kollégát, családtagjaikat és természetesen minden édességrajongót a rendezvényen!

Részletek

Kezdés:
2019-05-24
Vége:
2019-05-26
Honlap:
https://www.facebook.com/events/378954102947364/

Helyszín

Dunakapu tér
Dunakapu tér
Győr, Magyarország
+ Google Térkép