Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nemak Mikulás Ünnepség 2018

2018-12-08. 10:00 - 14:30

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Nemak Mikulása 2018-ban is izgalmas programokkal, ajándékkal és válogatott finomságokkal várja a dolgozók gyermekeit!

A rendezvény időpontja:        December 8. szombat, 10:00-tól 14:30-ig.

helyszíne:       Dunacenter –  9025 Győr, Csipkegyári út 11.

 

A részletes programleírás itt olvasható: Nemak Mikulás 2018 program

Az ünnepségre szeretettel várunk minden Nemak és kölcsönzött állományban lévő kollégánk saját vagy nevelt, 12 év alatti gyermekét, aki(ke)t maximum 2 felnőtt kísérhet.

 

A rendezvényen való részvétel – a korábbiakban megszokott módon – előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a műszakvezetőknél, illetve a szellemi területek vezetőinél lehet. A műszakvezetők Csizmadia Tamásnál, a szellemi területek vezetői pedig a titkárságon, Horváth Eszternél tudják átvenni a regisztrációhoz szükséges adatlapokat.

 

A regisztráció a 47. héten, november 19-23. között zajlik! A részvételi szándékot kizárólag ebben az időszakban kérjük jelezni!

 

A korábbi években megszokotthoz képest újdonság, hogy a regisztráció lezárása után belépőjegyként is funkcionáló bónok kerülnek kiosztásra a jelentkezőknek. A rendezvényre történő belépés és az ajándékcsomagok átvétele kizárólag a bón felmutatása/átadása fejében történik! A bónok NEM PÓTOLHATÓK, vigyázzunk rájuk!

 

A Mikulás Ünnepséggel kapcsolatos bármilyen felmerülő kérdés esetén fordulj bizalommal a Titkárság munkatársaihoz!

A rendezvényen fénykép és videó felvételek készülnek, melyeket a Nemak belső- és külső kommunikációs célokra felhasznál.

 

  

A Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. vezetősége idén is szeretettel várja munkatársait és családjaikat!

Részletek

Dátum:
2018-12-08
Időpont:
10:00 - 14:30

Helyszín

Dunacenter
Csipkegyári út 11.
Győr, 9025 Magyarország
+ Google Térkép