Édes Élet – Édes Napok

 Kategória: Édes Napok, Rendezvény

A Nemak betöltötte a Széchenyi teret május utolsó hétvégéjén, amikor is immár 3. alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű győri csoki fesztivál.

Szombaton 10 órakor nyitott a rendezvény: napközben grillázs bemutatót, csoki gyurmázást és tortadesign ötleteket tekinthetett meg a nagyérdemű és persze gyerekműsorok és koncertek is színesítették a programot – az édesség kóstoltatás pedig magától értetődő programpont egy ilyen rendezvényen. Az esti Compact Disco koncertet Janicsák Veca vezette fel, így egészen este 10-ig töltötte meg élettel Győr legszebb terét a Nemak által szponzorált Édes Napok. Másnap ingyenes egészségügyi szűrésekkel és Szász Kitty freestyle világbajnok bemutatójával bővült a paletta, de a Nemak vezetőségének vendégeként megtisztelte a rendezvényt Mexikó magyarországi nagykövete is, akinek rövid köszöntője után igazi mexikói hangulatot varázsolt a térre a Mariachi Sin Fronteras zenekar. A nap sztárvendégének, Bereczki Zoltánnak minden tehetségére szüksége volt, hogy fokozni tudja az addigra szép számmal összegyűlt látogatók hangulatát, de sikerült neki: a Michael Jacksont is megszégyenítő moonwalk performansza mindent vitt.

A rendezvény teljes ideje alatt két faházban is a vendégsereg rendelkezésére álltak a Nemak munkatársai: a színpad mellettiben a vállalatot népszerűsítették és az üres pozíciókat ajánlották az érdeklődők figyelmébe, a másiknál pedig Nemakos ajándéktárgyakat osztogattak a hosszú sorban kígyózó, zömében gyermekes családoknak. A szervezők és a cég ügyvezetése külön gondoskodott a kilátogató munkatársakról, ők az előre kiosztott bónok ellenében ajándékcsomagot kaptak.

Az óriási sikerre tekintettel vállalatunk jövőre is elhozza az Édes Napokat Győrnek, így már egészen biztosan lesz olyan győri esemény, ami most egyértelműen a Nemak-hoz köthető.

Nagy Dániel