Nemak Mikulás 2017

 Kategória: Rendezvény

Közel 600 gyerek és szüleik várták együtt, hogy megérkezzen hozzájuk a Nemak Mikulása.

 

Mint minden évben, ezúttal is nagyszabású Mikulás Ünnepségre invitálta a Nemak Győr Kft. gyermekes dolgozóit. A nyár végi családi nap téli megfelelőjének tekinthető eseményen munkatársaink apróságai ismét felejthetetlen élményekkel gazdagodhattak. Arcfestés, kézműves foglalkozások, pónicikli, ugrálóvár – csak néhány az ifjúság lefoglalására hivatott programok közül. A nyúli mazsorett csoport, a Mikulás váró műsor és az egyiptomi fáraók a vendégsereg szórakoztatásáról gondoskodtak, a legbátrabbak még egy valódi, időszámításunk előttről származó piramis belsejébe is bekukkanthattak, ahol kincsek sokaságára bukkantak.

Éhen sem maradt senki: válogatott gyümölcsök, forró kakaó és ínycsiklandó szendvicsek várták a vendégeket – na és persze csokoládé, minden mennyiségben.

Természetesen a Nemak Mikulása sem érkezett üres kézzel. Mivel idén is csupa jó gyerekkel találkozott, mindenkinek gazdag ajándékcsomagot osztogatott, a megmaradt édességet pedig nem cipelte tovább magával, hanem a fáraó segítségével a közönség közé szórta.

De kár, hogy legközelebb csak egy év múlva jön vissza…

A Nemak Győr Kft. vezetősége ezúton kíván jó pihenés, kellemes Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet minden munkatársának!

Marketing 11 Mikulás 22 Mikulás 24 Nyitó műsor 06 Nyitó műsor 08 Vendégek 07 Vendégek 13 Vendégek 38 Vendégek 49 Vendégek 51 Vendégfogadás 03 Vendégfogadás 11 Vendégfogadás 14 Fáraó műsor 21 Fotósarok 34 Marketing 04