XV. Jubileumi rendezvény

 Kategória: Rendezvény

 

 

2019-ben a második, a Nemak Győr Kft. történetében pedig már a 15. jubileumi rendezvényt tartottuk december legelején. Különleges alkalom volt ez abban az értelemben, hogy először volt jelen egyszerre az eseményen egykoron duális képzésben részt vett diákunk (5 éves jubileumát ünnepelte), a site II-ről érkezett (8!) munkatársunk, valamint olyan kolllégáink, akik már másodszor vesznek részt a rendezvényen, azaz már 5 évvel ezelőtt is 10, illetve 15 éve erősítették a céget.

„Manapság az ember nagyon könnyen vált munkahelyet, ti mind mégis hosszú évek óta velünk vagytok. Miért? Biztos vagyok benne, hogy nem csupán a megélhetés, a munka miatt, hiszen azt máshol is lehet találni. A munkatársak azok, akik miatt jó ide tartozni. Azt kívánom, hogy találkozzunk újra 5 év múlva ugyanitt!” – kezdte az ünnepeltek köszöntését Mersich Gábor, gazdasági igazgató, majd David Toth, ügyvezető igazgató vett át a szót.

„23 éve dolgozom a Nyírfa soron. Szándékosan nem cégnevet említek, hiszen az az idők során többször is változott. Nem ez a lényeg, nem egy vállalati logó miatt jövök minden nap dolgozni, hanem miattatok. A munkatársaim miatt. Itt, köztetek érzem jól magam. Még ha sokszor problémákkal is küzdünk, mindig előre kell tekintenünk és a hosszú távon fenntartható működést kell biztosítanunk. Köztudott, hogy az autóiparban jelenleg sok a kérdőjel, útkeresés zajlik és növekszik a bizonytalanság. Én azonban nyugalomra intenék mindenkit, ugyanis az ALFA csoporton belül, ahová a globális Nemak is tartozik, a Nemak Győr Kft-t az 5 legerősebb vállalat között tartják számon! Ez hatalmas eredmény, a TI munkátok eredménye! Büszke vagyok, hogy ilyen munkatársakkal dolgozhatok együtt. A mexikói tulajdonos támogatását bírva gőzerővel dolgozunk újabb és újabb termékek elnyerésén, valamint a termék portfóliónk bővítésén. Tekintsünk lehetőségként a változásra, kezeljük kihívásként, melyet mint már annyiszor a korábbiakban, a ti tapasztalatotokra és lojalitásotokra építve újra le fogunk győzni!”

GRATULÁLUNK ÉS TOVÁBBI SIKERES ÉVEKET KÍVÁNUNK VÁLLALATUNKNÁL MINDEN ÜNNEPELTNEK!

Nagy Dániel