Megnyitott a Nemak Deli

 Kategória: Egyéb

Alapjaiban megújult környezetben, széles választékkal és minőségi árukínálattal várja a Nemak Deli a vállalat dolgozóit!  Reggeli? Snack ebéd? Frissítő? Rágcsálnivaló? Péksütemény? A Nemak Deliben mindent megtalálsz, amivel kellemesebbé teheted a munkanapot. Az üzlet tulajdonosával, Csütörtöki Ádámmal és vezetőjével, Tálos Bencével beszélgettünk.

Rá sem lehet ismerni a megújult büfére! Mi volt a cél a hely kialakításakor?

Két másik GYMS-megyei autóipari vállalatnál is van üzemi étkezőnk, melyekre jobban szeretünk gyáron belüli étteremként, mint büféként hivatkozni, mivel nem csupán ételt, hanem közösségi élményt is szeretnénk adni a dolgozóknak. Ennek megfelelően alakítottuk ki a burkolatokat és a berendezést is, amit mindig az adott gyár stílusához, hangulatához igazítunk, így minden éttermünk más, egyedi. A Nemak-nál a vendégtérrel is mi rendelkezhettünk, ezért itt igazán egységes arculatot sikerült kialakítanunk. Néhány kiegészítő – fa burkolat, könyöklő elemek, fali képek – még hiányoznak, ezeket hamarosan pótoljuk. Érdekességképp jegyezném meg, hogy az új büfé kialakításának első gondolatától kezdve a kivitelezés minden munkafázisát – így a festést, az asztalos munkákat, a világítást, a gépek bekötését – mi, saját kezűleg végeztük.

Az én személyes kedvencem a műfűvel borított falú étkező sarok, ahol a kollégák picit elvonulhatnak, relaxálhatnak is, miközben élvezik az ételüket. A berendezés mellett azonban jelentősen megújult a kínálat is. Melyek a legnépszerűbb termékeitek?

A legtöbb hamburgerből, gyros tálból és melegszendvicsből fogy, de nagyon megy a rántott húsos szendvics, illetve természetesen a kávé, ami karos kávéfőzőgépben készül, nagyon szeretik az itt dolgozók. Az ételadagok méretén sokan meglepődnek (pozitív csalódás látszik az arcokon), illetve az elmondások alapján a korábbiakhoz képest minőségi ugrást is sikerült végrehajtanunk. Itt említeném meg, hogy minden ételünk helyben készül, a vendégek a nyitott konyhán végig követhetik, izgulhatják az étel elkészítésének fázisait. A nyitottság és a bizalom fontos alapértékünk. A látványkonyhával szeretnénk demonstrálni a minőségi vendéglátásban elengedhetetlen tisztaság meglétét, a kulturált körülményeket, illetve a szakáccsal beszélgetve lehetősége nyílik vendégeinknek a választott ételt kicsit személyre szabni. Várjuk is a konyhai visszajelzéseket, szeretnénk minél jobban megismerni vendégeink igényeit, elvárásait és azokhoz rugalmasan alakítjuk a kínálatunkat is. Ötletládát tervezünk kitenni, amibe minden észrevételt örömmel fogadunk. Napi ebéd menüt is szeretnénk biztosítani, amit az abdai Gulyás Étteremből szállítunk ki frissen, melegen. Mivel ezt a helyet szintén mi üzemeltetjük, a Nemak dolgozóinak szeretnénk kedvezményt is biztosítani helyben fogyasztás esetén.

A G2CA épületben hamarosan nyíló étkező is hozzátok fog tartozni. Milyen lesz az a hely és mikorra várható a nyitás?

Hasonló dizájnt, dekorációt és kialakítást képzeltünk el oda is. A munkálatokkal várhatóan a nyár folyamán végzünk, így, ha a szükséges engedélyek beszerzése is zökkenőmentesen halad, szeptemberben végre átvághatjuk a virtuális avató szalagot. Mivel „odaát” komplett konyha és nagy vendégtér áll majd rendelkezésünkre, a meleg étkeztetést oda szeretnénk majd áthelyezni, míg a Nemak Deliben döntően büfé termékek, gyors ételek forgalmazását tervezzük.

Bízunk benne, hogy az alapoktól újragondolt és teljesen átfazonírozott büfé, valamint az újonnan kialakított étterem is elnyeri a Nemak munkatársainak tetszését! Próbáld ki, nem fogsz csalódni!

 

Kérjük nem elfelejteni, hogy a koronavírus elleni védekezés szabályai itt is betartandók! Ennek értelmében:

  • belépéskor kötelező a kézmosás/kézfertőtlenítés
  • a 2 méteres védőtávolságot itt is tartani kell – a székek, asztalok ennek megfelelően vannak elhelyezve
  • az előírt védőtávolság megléte esetén maszkot nem kell viselni
  • a helységben egyszerre maximum 20 fő tartózkodhat

Nagy Dániel