Nemak-díjak

 Kategória: Egyéb

A ​Nemak nyerte a GM „Év beszállítója” díjat 2019-ben

​​​​16-szoros nyertesként a Nemak az egyik legtöbbet díjazott résztvevő lett a kitüntetés történelmében: 2019-ben ismét a hengerfejek és motorblokkok kimagasló gyártási teljesítményéért díjazták vállalatunkat.

„Megtisztelő átvenni ezt a díjat. A tíz legtöbbet díjazott beszállító között lenni az elismerés történelmében azt jelzi, hogy megrendelőink nagyra értékelik ügyfélfókuszunkat és az innovatív technológiai fejlesztéseinket, melyek mind a fenntartható mobilitás irányába hatnak” – nyilatkozta Armando Tamez, Nemak vezérigazgató.

 

A GM Év Beszállítója Díjat azon partnerek kapják, akik azzal tűnnek ki versenytársaik közül, hogy túlszárnyalják a GM elvárásait, világszínvonalú újításokkal és a legmagasabb minőségű termékeikkel szolgálják ki autóipari megrendelőiket.

A díjazott vállalatok 15 országból kerültek kiválasztásra a GM globális beszerzési, mérnöki, minőségügyi, gyártási és logisztikai csapatainak képviselői által.

Gratulálunk világszerte minden Nemak-munkatársnak ehhez a nagyszerű eredményhez!

 

A ​Nemak nyerte a Volkswagen-csoport „Az év indítása” díjat

 

Egy másik megrendelőnk rangos díját is sikerült bezsebelnünk: a VW-csoport 2020-ban nekünk ítélte a legjobb évindítást, valamint az ezért járó díjat.

A díj a kivételes szolgáltatási színvonalunk és az innováció terén elért nagyszerű eredményeink elismerése. Mindkettő hozzájárul a Volkswagen AG sikereihez is. A Nemak a VW hosszútávú partnere, évek óta jelentős hozzáadott értékkel támogatja a márka új termékindításait világszerte. Sikeres átalakulási folyamaton megyünk keresztül, hogy megfeleljünk az elektromobilitás jelentette kihívásoknak is.

A díj hatalmas elismerés számunkra, különösen a plug-in hibrid járművekhez gyártott akkumulátortálcáink tekintetében. Ez az alkatrész létfontosságú a villamos meghajtású személyautókhoz – kiváltképp a nagy számban értékesített Passat és Golf modellekhez -, valamint az azokhoz kapcsolódó ambiciózus céljaink eléréséhez.

Bizakodással tekintünk a jövőbe és reméljük, hogy a VW későbbi projektjeiben is megbecsült partnerként vehetünk részt.

 

Nemak Globális Kommunikáció