Rendezvények helyett

 Kategória: Rendezvény

Normál esetben itt a Győri Sárkányhajó Bajnokság, a Dunakapu téren a Nemak támogatásával megrendezett Édes Napok, valamint a törzsgárda tagjainak ünnepléséről készült képes és szöveges beszámolónak kellene állnia.  Hogy ez nem így van, annak nem kell sokáig keresnünk az okait: a vizes megmérettetés és a megelőző hetekben zajló edzés, felkészülés is elmaradt, a csokifesztivál lebonyolítása – ahogy minden más tömegrendezvény is Győrben, valamint országszerte – 2020 első felében szóba sem kerülhetett, de még az 5-10-15-20 éves jubileumukat a győri alumíniumöntödénél ünneplők hagyományos köszöntését is el kellett halasztani.

Az idei tavasz és az ilyenkor megszokott rendezvényeket elfújta a szél. Pontosabban a COVID-19-nek nevezett világjárvány. A szervezők – nemakosok és nem nemakosok egyaránt – nem kockáztathattak és fájó szívvel ugyan, de az események törléséről kellett dönteniük. Rengeteg élmény, édes élvezet és elismerő kézfogás maradt ki idén, de egy valami megmaradt: az egészségünk. A többit pótoljuk jövőre!

De legyünk kicsit pozitívak és örüljünk legalább annak, hogy egy fix időponthoz köthető eseményünket viszont sikerült megrendeznünk, még a vírushelyzet eldurvulása előtt. Vállalatunk hölgy munkatársait középpontba állító nőnapi köszöntésre március 6-án, pénteken kerítettünk sort, így a szebbik nem tagjai egy-egy tavaszi színekben pompázó virággal vághattak neki a nőnapi hétvégének.

A következőkben pedig az elmúlt évek legjobb pillanatképeit válogattuk össze a fent említett rendezvényekhez kapcsolódóan. Idézzük fel ezeket az emlékeket és raktározzuk el őket a 2021-es újabb élménydömpingig!

Nagy Dániel