Ősszel pótoljuk az elmaradt jubileumi rendezvényeket

 Kategória: Egyéb, Rendezvény

A koronavírus miatt az idei évre tervezett jubileumi rendezvényeinket is át kellett gondolni. Hármat is terveztünk idén, az elsőt májusban. Ebből – érthető okokból – semmi nem lett, ahogy az ilyenkor megszokott sárkányhajó versenyből, vagy az Édes Napokból sem…

Vállalatunk ügyvezetése azonban nem szeretne lemondani arról a megtiszteltetésről, hogy személyesen mondjon köszönetet a győri alumíniumöntödéért 5-10-15-20 éve keményen dolgozó munkatársainknak az itt eltöltött évekért és adja át a jubileumi évek számának megfelelő tárgyi ajándékot. Ezért – amennyiben a vírusfenyegetettség elfogadható szinten marad Magyarországon és a megyében – ősszel két rendezvény keretében köszöntjük az év első 8 hónapjának jubilánsait.

 

A tervezett időpontok:              2020. szeptember 18. (péntek) 12 óra       ÉS       október 09. (péntek) 12 óra

 

A rendezvény helyszínét és a további részleteket később, a belső kommunikációs csatornáinkon tesszük közzé.

Az érintett kollégákat kérjük, jelezzék az Üzemi Tanács tagjainál vagy a személyügyi osztályon, hogy számukra melyik időpont lenne megfelelő!
A jelentkezéseket szeptember 11-ig várjuk!

 

Azon kollégáinknak, akik 2020 szeptember 01. és december 31. között ünneplik jubileumukat, november/december folyamán tervezünk ünnepséget szervezni.

Nagy Dániel