Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nagy Lajos Emlék Kupa

2017-12-28. 08:00 - 17:00

Immár hagyomány, hogy a győri alumíniumöntöde dolgozói a karácsony és szilveszter között megrendezett foci tornán emlékeznek meg a 2004-ben elhunyt Nagy Lajosról.

Több mint egy évtizede alkotnak 5+1 (cserékkel kb. 10) fős csapatokat a vállalat dolgozói és egykori munkatársai, hiszen a korábban a WAV/Hydro/Nemak sikereiért dolgozók közül is sokan visszatérnek ilyenkor a „régi csapatukhoz”.

2016-ban 10 csapat indult a kupáért, így a hozzátartozókból álló „szurkolótáborral” együtt összesen kb. 100-120 sportos kolléga jött össze a Győr Pláza közelében fekvő Aréna sport csarnokban, ahol egyébként a kedd esti nemakos focimeccsek is zajlanak. A helyszínbérlést a heti focihoz és a kupa lebonyolításához egyaránt a vállalat vezetése biztosítja, az üzemi tanács pedig a kupa küzdelmek megszervezéséért és lebonyolításáért felel.

Nagy Lajos

Nagy Lajos, egykori mérőszoba vezetőnk

 

Csizmadia Tamás ÜT elnök a kezdetektől a szívén viseli az év végi közösség- és csapatépítő rendezvénynek sem utolsó kupa sorsát: „Én azért szervezem és veszek részt szívesen ezen az eseményen, mert a karácsonyi bőséges étkezések és semmittevés után kifejezetten jól esik egy kicsit mozogni, továbbá nagyon jó olyan kollégákkal is találkozni, akikkel az ember szívesen kapcsolódik ki. Persze napközben pár sör és néhány szendvics is lecsúszik, ez is hozzátartozik az ilyenkor megszokott kiváló hangulathoz.”

A csapatok közül egyébként vannak, akik csak erre az alkalomra állnak össze – jellemzően területi alapon -, mások viszont évek óta stabil résztvevői a kupának. Utóbbira példa az Etalon Team, akik a tavalyival együtt sorozatban harmadszor örülhettek a meccs-sorozat végén és vihették haza a kupát. 2017-ben 11 csapat próbálja meg elhódítani tőlük a trófeát. Izgalmas összecsapásokra van tehát kilátás, melyekre szeretettel várjuk a résztvevők családtagjait, barátait is!

Nagy Dániel

Részletek

Dátum:
2017-12-28
Időpont:
08:00 - 17:00

Szervező

Csizmadia Tamás

Helyszín

Győr Aréna
Szauter Ferenc u. 4.
Győr, 9024 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
30 235 0597