Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nemak Mikulás 2019

2019-12-01. 10:00 - 15:30

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Nemak Mikulása 2019-ben is izgalmas programokkal, ajándékkal és válogatott finomságokkal várja a dolgozók gyermekeit!

 

A rendezvény időpontja:               December 1. vasárnap, 10:00-tól 15:30-ig.

ÚJ helyszíne:                                Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ –  Győrszentiván, Váci Mihály u. 3.

 

PROGRAM

 

A részletes programleírás itt érhető el: nemak-mikuls-2019-program.

Az ünnepségre szeretettel várunk minden Nemak és kölcsönzött állományban lévő kollégánk saját vagy nevelt, 12 éves vagy annál fiatalabb gyermekét/unokáját aki(ke)t maximum 2 felnőtt kísérhet.

 

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényen való részvétel – a korábbiakban megszokott módon – előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a műszakvezetőknél, illetve a szellemi területek vezetőinél lehet. 

A műszakvezetők Csizmadia Tamásnál, a szellemi területek vezetői pedig a titkárságon, Lakó Júliánál tudják átvenni a regisztrációhoz szükséges adatlapokat november 13. (szerdától) kezdődően.

A regisztrációs lapokat legkésőbb nov. 22-ig kérjük leadni! Nov. 18 – 22. között (Csizi távolléte miatt) a szellemi és fizikai kollégák regisztrációs lapjait egyaránt a Titkárságra kérjük eljuttatni!

 

CÉGES BUSZJÁRATOK

ÚJDONSÁG, hogy a rendezvény helyszínére külön buszokat indítunk a győri buszpályaudvarról 10 és 11 órai indulással (vissza 14 és 15 órakor indulnak a buszok Győrbe). Az ingyenes buszjáratok igénybe vételéhez nem kell mást tenni, mint jelezni az igényt a regisztrációs lapon.

 

AJÁNDÉK BÓNOK

Ahogy tavaly, a regisztráció lezárása után belépőjegyként is funkcionáló bónok kerülnek kiosztásra a résztvevőknek. A rendezvényre történő belépés és az ajándékcsomagok átvétele kizárólag a bón felmutatása/átadása fejében történik!

FIGYELEM!!! A bónok NEM PÓTOLHATÓK, vigyázzunk rájuk!

 

MŰSZAKBEOSZTÁS

Az aktuális vevői lehívások miatt a termelés megállítása nem (maximum részlegesen) lehetséges. A műszakvezetőket kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten segítsék azon kollégák részvételét a rendezvényen, akik a műszakbeosztásuk szerint aznap munkára vannak beosztva!

 

 

A Mikulás Ünnepséggel kapcsolatos bármilyen felmerülő kérdés esetén fordulj bizalommal Lakó Júliához a titkárságon vagy Csizmadia Tamás, ÜT elnökhöz!

A rendezvényen fénykép és videó felvételek készülnek, melyeket a Nemak belső és külső kommunikációs célokra felhasznál.

  

A Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. vezetősége idén is szeretettel várja munkatársait és családjaikat!

Részletek

Dátum:
2019-12-01
Időpont:
10:00 - 15:30