Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

V. Győri Édes Napok

2017-05-26 - 2017-05-28

Hagyományainkhoz híven vállalatunk idén is elhozza Győrnek az Édes Napokat, a nagysikerű csokoládé- és édességünnepet május utolsó hétvégéjén!

 

Helyszín: Győr, Dunakapu tér

Időpont: 2017. május 26-28.

 

Napközben látványos bemutatók és szakmai programok várják az érdeklődőket, esténként pedig neves előadók koncertjei mellett élvezhetjük a győri belváros különleges hangulatát, amit a finom csokoládék és italok tesznek még édesebbé.

 

A jubileumi 5. év alkalmából tematikus programmal készülnek a szervezők: szombaton gasztro színpadon mutatják be a szakemberek mesterségük fortélyait, vasárnap pedig a Gyereknap alkalmából a kicsik és nagyok lesznek a főszerepben, de ezen programok mellett természetesen az édesség kiállítók is jelen lesznek a rendezvényen.

 

Vállalatunk idén is ajándékkal szeretne kedveskedni dolgozóinak, mely a szokott módon a téren található Nemak faháznál vehető át a rendezvény ideje alatt.

Az ajándék kizárólag az előre kiosztott bónok átadása ellenében vehető át! 

Minden dolgozó – saját és kölcsönzött egyaránt – 1 db bónra jogosult.

A részlegvezetők és a szellemi területek vezetői május 22. hétfőtől vehetik át a bónokat a Titkárságon.

 

Hozzátok el családjaitokat, kóstoljátok meg az ínycsiklandó édesség különlegességeket és váltsátok be a bónokat a Nemak faháznál az ajándékért az idei jubileumi 5. Győri Édes Napokon!

Programterv

Részletek

Kezdés:
2017-05-26
Vége:
2017-05-28
Esemény címkék:

Helyszín

Aranypart
Aranypart
Győr, Magyarország